De leukste thema’s voor een bruiloft

lekkerste desserts
De lekkerste desserts op een rij
16 september 2019
koningsmaaltijd
Een echte koningsmaaltijd
26 november 2019

De leukste thema’s voor een bruiloft

Thema’s voor een bruiloft

Er zijn ontzettend veel thema’s voor een bruiloft te noemen! Of je nu groot of klein trouwt, het is altijd wel leuk om de ruimte waarin je trouwt een thema te geven. Ook kun je dit thema dan doortrekken naar de kleding van de gasten, het eten zelf of bijvoorbeeld de muziekkeuze tijdens het feest. Wij hebben de leukste thema’s voor een bruiloft op een rijtje gezet.

Thema’s voor een bruiloft: Disco Fever

Disco Fever is vooral een vrolijk thema! In dit thema kun je helemaal losgaan met de disco periode. Dat betekent dus kleurrijke pakjes aan, sixties aankleding van de ruimte en natuurlijk de goeie en vrolijke muziek uit deze periode. Die muziek is ideaal om jouw gasten aan het dansen te krijgen. Wie wordt er nou niet vrolijk van!

Ibiza thema

Dit thema komt ook best veel voor, het Ibiza thema. Dat houdt in een hippie achtige wedding. Witte dromenvangers die je ophangt, mooie rieten lampen om de ruimte wat af te maken. Ook kun je zo’n thema doortrekken naar de aankleding van de feestruimte. Zet bijvoorbeeld mooie witte banken neer en ook hier kun je prachtige dromenvangers ophangen.

Festival en bohemian

Festival en bohemian gaan hand in hand. Dit thema is ook erg populair! Dan moet je denken aan veel bloemen, een laid back sfeertje en een vrolijke aankleding van de ruimte. Je kunt ook aan je gasten vragen of ze in een bohemian outfit willen komen. Voor vrouwen geldt dan vooral kant achtige jurkjes en soepel vallende stoffen. Voor mannen betekent het ook een wat meer laid back outfit. Je hoeft niet per se een matchend pak te hebben.

Glitters

Een thema met glitters, voor sommigen een walhalla en voor sommigen een nachtmerrie… Als je van glitters houdt, kun je dit ook als een van de thema’s voor een bruiloft. En het hoeft zeker niet over de top! Je kunt bijvoorbeeld glitters verwerken in de servetten van je diner. Of je zorgt dat de lampen vol zitten met glitters. Of de stoelen waar jullie als stel op zitten, zijn vol met glitters.

Mocht je op zoek zijn naar inspiratie voor het eten van je bruiloft, dan kun je altijd even contact opnemen met Arabia Catering. Ze geven graag advies over eten en mocht het nodig zijn, verzorgen ze ook de catering op je bruiloft of event. Zo heb je nergens meer omkijken naar en hoef je alleen nog maar te genieten van de lekkerste desserts! Neem contact met ze op.