Marokkaanse catering

Marokkaanse catering

Met genot eten, dat is wat we allemaal willen. Het lekkerste eten is dan vaak ook in een fijne, warme setting, waar mensen met zorg het eten verzorgen. Eten moet voedzaam zijn, maar ook een ervaring. Wij zijn van mening dat het beste eten altijd bij de familie is. En bij Arabia catering zul je dat merken. We zijn een familiebedrijf dat al vijftien jaar bijzondere eet belevingen faciliteert. We verzorgen de complete Marokkaanse Fcatering waarbij het je aan niets zal ontbreken.
 Marokkaanse catering

Marokkaanse catering met klasse

Dienstbaarheid en de perfecte service zijn ons streven. Met betrouwbaar en professioneel personeel willen wij kwaliteit bieden tegen een goede prijs. Graag overtreffen we je verwachtingen met verrassende details. We bieden catering op maat. Wat verwacht of wens je en met welk budget wil je een onvergetelijke avond realiseren? Samen creëren we een verrukkelijke ervaring.

Trendy & Innoverend

Het zijn natuurlijk toverwoorden, trendy en innovatie, maar we doen actief ons best om op de hoogte te blijven van wereldwijde food-concepten, trends en ontwikkelingen. Hoewel wij vele droomdagen hebben mogen realiseren die erg traditioneel zijn of net iets anders, laten wij ons inspireren door te reizen en beurzen te bezoeken. Zelfs op onze website kunt u ons online aanbod vinden. Daarnaast vinden wij niet enkel het eten belangrijk. De setting is cruciaal. Het eten moet heerlijk en feestelijk zijn, maar wij zetten ons ook in om de beleving compleet te maken door decoratie en sfeer. Ons personeel is bijvoorbeeld gekleed in een kaftan of jabador en we hebben spectaculaire aankledingen en details die de droomdag compleet maken.

Cateringwens

We stemmen af. We bieden zelfs pakketten aan. Deze pakketten, Classic – Create – Custom en Exclusive – bieden een compleet en divers aanbod van binnenkomst tot vertrek. Het realiseren van jouw catering wens is onze specialiteit. Van zeebaars tot exotische fruitmelange’s tot overheerlijke medjoel dadels: we garanderen dat onze smaak en diensten een exclusieve, eersteklas beleving is.