Marokkaanse catering Amsterdam

Marokkaanse catering Amsterdam

Eten: het onderwerp waar iedereen over kan meepraten. Het moet voedzaam zijn, maar wat ons allemaal bij blijft zijn de meest memorabele etentjes. Je herinnert je de gerechten nog, de smaak en niet onbelangrijk: de sfeer. In veel gevallen zal het wellicht zo zijn geweest dat je heerlijk gegeten hebt bij mensen thuis, bij een familie. Marokkaanse catering Amsterdam streeft dit na: een verrukkelijke eetgelegenheid als een echte happening. En als warm familiebedrijf is Marokkaanse catering Amsterdam al 15 jaar lang de cateraar bij uitstek als het gaat om de Marokkaanse food-beleving.

Marokkaanse Catering AmsterdamMarokkaanse catering Amsterdam

Vanuit de hoofdstad leveren we een service die ongekend is in zijn klasse. Van de voorbereiding als aankleding en details, tot de ontvangst, het eetmoment en uiteindelijk het afscheid; Marokkaanse catering Amsterdam zorgt dat het je aan niets ontbreekt. De Marokkaanse Catering in Amsterdam stemt af met jou. Wensen, verwachtingen en natuurlijk budget spelen een rol die ons in staat stellen het een onvergetelijk moment te maken. Met betrouwbaar en zeer professioneel personeel spelen we in op de gewenste sfeer. Je kunt ervoor kiezen een erg traditionele aangelegenheid te creëren, maar ook iets moderner is mogelijk. Ons personeel zal je voorzien van de lekkerste gerechten en je hartelijk begroeten in Kaftan of Jabador.

De beste tendens

Wij van arabiacatering.nl nemen onszelf en jou serieus, daarom scholen we onszelf bij. We volgen de laatste trends in de food-ontwikkeling, bezoeken beurzen en blijven exploreren om de beste service en producten te kunnen aanbieden. Om de droomdag of het spektakel van jouw evenement te complementeren is er een ruime keuze aan culinaire hoogstandjes. Er zijn vier pakketten aanwezig met een erg breed assortiment aan afwisselende gerechten. Snoekbaars of dorado, Bastilla’s, gekarameliseerde kalfshaas, zoete melanges; de beste keuze stellen we graag met jou samen. Zo krijg je een Arabia catering op maat, die volledig aansluit bij de sfeer die jij voor ogen hebt. We leveren de hoogste klasse in ambiance en bediening en realiseren een onvergetelijke avond.