Catering

Catering

Catering met een glimlach

Heb je iets bijzonders te vieren met vrienden en familie? Dan zijn dit belangrijke vragen: wat komt er op tafel en bij wie kan ik terecht om de verwachtingen van mijn gasten te overtreffen? Het cateringbedrijf dat je kiest voor je feest is in grote mate bepalend voor de sfeer en stijl. Ga niet over één nacht ijs. Bespreek je persoonlijke wensen met de ervaren en vriendelijke medewerkers van Arabiacatering in Amsterdam. Dat is kiezen voor catering met een glimlach.

Op je wenken bediend

CateringHet begrip ‘catering‘ staat voor het laten verzorgen van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Ook de tafelaankleding en de bediening door professioneel personeel horen daar meestal bij. Bij grote gezelschappen is dat zeker aan te bevelen. Ervaren personeel zorgt ervoor dat iedereen op zijn wenken wordt bediend, terwijl jij zelf nergens omkijken naar hebt. Het cateringbedrijf (de cateraar) zorgt overal voor: de ontvangsthapjes, de samenstelling van het menu, de drankjes, servies en bestek, de bloemen – alles wordt voor je geregeld.

Een onvergetelijk feest voor jou en je gasten!

De kwaliteit van de medewerkers van het cateringbedrijf maakt of jouw feest in alle opzichten slaagt. Dat geldt voor het keukenpersoneel én voor de medewerkers in de bediening. Medewerkers van Arabiacatering zijn daar goed van doordrongen. Hoe dat komt? Op de eerste plaats doordat wij een echt kleinschalig familiebedrijf zijn. Bij ons is iedereen persoonlijk betrokken bij de belofte die wij aan klanten doen: bijdragen aan een onvergetelijk feest en gastvrijheid op het allerhoogste niveau bieden. Dat is toch wat jij wil voor je gasten?

Arabia catering is persoonlijk maatwerk

Geen feest is hetzelfde. Bij Arabia catering staan we in voor persoonlijk maatwerk. Op basis van het aantal gasten dat je wilt onthalen en van de lokatie, biedt Arabiacatering.nl je een totaalpakket dat bij je smaak en budget past. Drie of zeven gangenmenu? Klassieke of moderne Arabische keuken? Uitgebreid tafelen met topbediening of lopend buffet? Deel je droom met de genietspecialisten van Arabia catering. Dan zullen je gasten nog lang over jouw feest napraten.