Partycatering

Partycatering

Catering

Arabia Catering is een familiebedrijf waarbij partycatering centraal staat. Dit betekent dat het bedrijf zich bezighoudt met het verzorgen en bereiden van verschillende maaltijden, met eigen keuken en werknemers, voor grote groepen. Voor Arabia partycatering staat de Arabische keuken centraal, waarbij er een grote diversiteit is in verschillende Arabische gerechten. Mocht je bijvoorbeeld een complete maaltijdverzorging willen organiseren voor een bedrijf, dan biedt Arabia Catering hier de uitkomst. Arabia partycatering bevindt zich in Amsterdam, en is hierdoor goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.Partycatering

Doelgroep

Arabia Catering richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in het verzorgen van maaltijden voor minimaal 250 gasten. Denk hier bijvoorbeeld aan maaltijden voor bedrijven, personeelsfeesten en overige evenementen. Voor iedereen die een Arabische maaltijdervaring en sfeer wil, biedt Arabia Catering de uitkomst.

Voordelen

Partycatering biedt vele voordelen. Zo is het mogelijk om je eigen gerechten en maaltijden samen te stellen, gecombineerd met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf beschikt bovendien over eigen keuken en werknemers, waardoor de organisatie van de maaltijdverzorging in de handen ligt van Arabia Catering. Dit biedt nog als extra voordeel dat je nooit zelf als bedrijf zorg moet dragen voor het organiseren van de maaltijden. Dit ligt in de handen van het cateringbedrijf. De bestelmogelijkheden zijn bovendien erg divers, waardoor het goed mogelijk is voor verschillende bedrijven om eigen menu’s samen te stellen met de bekende unieke sfeer die Arabia Catering kan bieden.

Ervaring

Bij Arabia catering werken alleen uiterst professionele werknemers met veel ervaring, waardoor de cateringbeleving zeer aangenaam wordt. Bovendien zijn alle werknemers gekleed in traditionele kaftan en jabador, wat bijdraagt aan de sfeer en de beleving van het cateringbedrijf.

Catering Amsterdam

Arabia Catering valt onder de organisatie van Catering Amsterdam, wat inhoudt dat het bedrijf en de keuken zich in Amsterdam bevinden en dat deze hierdoor een goede bereikbaarheid heeft. Voor iedereen die dus een partycatering wil in Amsterdam, is er de mogelijkheid om deze te bestellen bij Arabia Catering.