Halal catering

Halal catering

Uitstekende halal catering

Heeft u een mooi evenement in het vooruitzicht? Een feest, bruiloft, receptie of andere bijzondere aangelegenheid en wilt u deze tot in de puntjes laten verzorgen? Wij van Arabia leveren u de beste halal catering die u zich maar kunt wensen. Onze kracht is het flexibel, betrokken en verrassend inspelen op uw wensen. Natuurlijk trachten wij er naar u een onvergetelijke avond te bezorgen. Voor een betrouwbare, goed verzorgde halal catering kiest u voor de kwaliteiten van Arabia catering.

Een droom komt uitHalal catering

Wij verzorgen uw dag tot in de puntjes, het is werkelijk een droom die uit komt. Van de juiste tafeldekking tot de overheerlijke desserts op ambachtelijke wijze bereid, Arabia catering regelt het voor u. Samen trachten wij er naar iets bijzonders van te maken, geheel naar uw wens. U heeft de keuze uit diverse catering paketten die wij hebben samengesteld om zo een duidelijk beeld te kunnen schetsen van onze kwaliteiten. Daarnaast staan onze gastheren en gastvrouwen met professionele kennis u te woord en dragen zij bij aan de goede service. Ook de chefs stelen de show met heuse spektakels rondom het eten wat aan u en uw gasten wordt gepresenteerd. Al met al wordt het een dag/avond om door een ringetje te halen!

De keuze uit onze catering

Het aanbod van onze halal catering bestaat uit Arabia Classic, Create, Custom en Exclusive. Per pakket heeft u de keuze uit een uiteenlopend aanbod aan vis- en vleesgerechten, rijke salades, vers fruit, ambachtelijke desserts en talloze bijgerechten. U kunt aan de hand van uw wensen het pakket kiezen wat het beste bij u past. Natuurlijk kunt u in overleg een offerte op laten stellen waarin wij u alle mogelijkheden aanbieden. Alle gerechten zijn halal, mocht er sprake zijn van allergieën dan horen wij dit graag en verwerken wij dit in de door ons te bereiden producten. Alles wordt vers en met de beste producten bereid. Op deze manier leveren wij altijd kwaliteit en een uitstekende halal catering voor uw feesten, partijen en andere aangelegenheden.