Luxe catering

Luxe Catering

Luxe catering door Arabia

U wilt graag een feest organiseren maar krijgt sterretjes in de ogen bij de gedachte aan het geregel, het gepland en de uren tijd die er in zullen kruipen. Bovendien bent u op zoek naar net dat tikkeltje meer: een totaalconcept, een unieke beleving, een hoogtepunt waar nog lang wordt over nagepraat… Dan bent u bij Arabia catering voor luxe catering aan het juiste adres. Vertrekkende vanuit uw unieke cateringwens, leggen wij ons toe op de totale inkleding van het feestmoment. De gehele regeling vooraf, de omkadering en service tijdens het feestmoment en de opruim achteraf worden voor u tot in de puntjes verzorgd.Luxe catering

Luxe catering door Arabia staat gekend om zijn vlekkeloze organisatie, grote flexibiliteit en culinaire Oosterse belevingen. Oorspronkelijk een familiebedrijf, nu een grootcateraar die de waarden authenticiteit en traditie hoog in het vaandel draagt. De Marokkaanse keuken vindt haar oorsprong terug in de Arabische, Berberse en Moorse gastronomie. Door deze diverse invloeden, zijn de gerechten veelzijdig, rijk en vol smaak door het overvloedig gebruik van typische Oosterse kruiden en specerijen.
Luxe catering door ons gaat nog verder. Wij leveren niet enkel culinaire ondersteuning maar garanderen een werkelijke totaalervaring. De zaalinrichting, de aankleding, het licht, de muziek, onze ervaren medewerkers en attente bediening creëren een ware, authentieke Oosterse beleving voor u en al uw gasten. Of het nu om een bedrijfsevenement of privéfeest gaat, Arabia catering haalt het beste uit Marokko voor jouw luxe catering.

Voor de verzorging van luxueuze evenementen, party’s en feesten, kan u beroep doen op onze luxe catering dienst. Hierbij kan u zich verwachten aan culinaire Oosterse expertise, gepersonaliseerde bediening, exclusieve inrichting en een team van ervaren gastheren en –vrouwen die u pure Oosterse luxe serveren.
Wij zijn graag uw partner voor de verzorging en omkadering van uw evenementen. Luisterend naar uw wensen en steunend op onze expertise en vakkundigheid, garanderen wij u een memorabele beleving die jaren in ieders geheugen gegrift zal staan.