Cateringbedrijf

Iets te vieren? Cateringbedrijf Arabia weet raad

Ben je op zoek naar het ideale cateringbedrijf voor het speciale verjaardagsfeest van je vader die binnenkort een bijzondere leeftijd bereikt? Of wil je graag eens het bedrijfsuitje op een andere manier organiseren?  Je bent dan bij cateringbedrijf Arabia op het juiste adres!

Jarenlange ervaring in professionele cateringCateringbedrijf

Cateringbedrijf Arabia verzorgt al vijftien jaar lang de catering voor zeer veel vooraanstaande bedrijven. Zij zijn een familiebedrijf gevestigd in Amsterdam. Arabia catering brengt een warme familiesfeer met professionele en betrouwbare dienstverlening. De stijl van de catering is Oosters. Je kunt bij het cateringbedrijf kiezen voor vier pakketten die zijn geïnspireerd op de Marokkaanse keuken, te weten Arabia Classic, Create, Custom en Exclusive. Ook is het sinds kort mogelijk Arabia Le Souk te kiezen, een pakket met een zeven gangen menu en shared dining.

Het cateringbedrijf doet er alles aan om de avond volgens wens te laten verlopen

Voor alle pakketten geldt dat de gasten op traditionele wijze worden verwelkomd door het cateringbedrijf van Arabia door de gastvrouwen en -heren met melk en dadels. Daarna wordt de beleving gecreëerd die je samen met Arabia besproken hebt. Er is de mogelijkheid om de zaal om te toveren tot de stijl die jij voor ogen hebt, met ontvangsttafel, speciale tafeldecoraties en een ruime keuze aan stoelhoezen en strikken. Qua eten is er ook van alles mogelijk. Zoals in de pakketten op de website te zien is, is er een ruime keuze aan Oosterse gerechten waaruit je kunt kiezen. Het cateringbedrijf Arabia doet er alles aan om de avond geheel volgens jouw wens te laten verlopen.

Neem vrijblijvend contact met Arabia op

Wil je graag meer informatie over de pakketten die Arabia catering te bieden heeft, schroom dan zeker niet om contact op te nemen met de medewerkers op onze website. Wij kunnen je van advies voorzien wat het beste voor jouw situatie geschikt is. Arabia wenst je alvast een fijne avond!