Cateringbedrijven

Cateringbedrijven

Arabia – jarenlange ervaring als een van de beste cateringbedrijven

Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren? Of ga je trouwen en heb je een van de beste cateringbedrijven nodig? Dan ben je bij een van de betrouwbaarste cateringbedrijven Arabia op het juiste adres! Arabia is begonnen als een familiebedrijf en richt zich op de Oosterse keuken. Ze hebben al meer dan vijftien jaar ervaring. Dit betekent dat ze weten hoe het er in de wereld van de cateringbedrijven aan toe gaat. Zoals te zien is op hun website hebben ze een grote klandizie opgebouwd met zeer grote en vooraanstaande bedrijven. Ze zijn professioneel, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk in de wereld van de cateringbedrijven.

Verschillende pakketten bij het cateringbedrijf mogelijkCateringbedrijven

Bij het catering bedrijf Arabia is de keuken vooral Oosters, maar er wordt ingespeeld op de huidige trends van cateringbedrijven. Er wordt continu gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe food en belevingsconcepten. Wat Arabia catering anders maakt van andere cateringbedrijven is dat het vier pakketten aanbiedt, waaruit kan worden gekozen, te weten Arabia Classic, Create, Custom en Exclusive. Ieder pakket bestaat uit een traditioneel warm welkom door de gastheren en -vrouwen met melk en dadels. Vervolgens varieert het per pakket hoeveel gangen je wilt, of dat er bijvoorbeeld een bruidstaart bij de catering inbegrepen zit. Alles is in onderling overleg te regelen. Heeft bijvoorbeeld iemand van de gasten een allergie, dan houdt het catering bedrijf daar rekening mee, zoals verwacht mag worden van een cateringbedrijf. Naast deze pakketten heeft Arabia een nieuw concept ontwikkeld genaamd Arabia Le Souk. Dit is een zeven ganger diner, gebaseerd op shared dining. Ook wordt het binnenkort mogelijk om online eten te bestellen. Zoals je ziet gaan zij duidelijk met de trends mee!

Kijk voor meer informatie op de website van cateringbedrijf Arabia

Ben je dus in de buurt van Amsterdam op zoek naar een cateringbedrijf, dan is het zeker een aanrader om Arabia te bekijken. Ze hebben sinds kort een nieuw hoofdkantoor op de Admiraal de Ruijterweg 396, waardoor ze je nog beter van dienst kunnen zijn. Mocht je naar aanleiding van de pakketten nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van het cateringbedrijf. Zij helpen je graag. Alvast eet smakelijk gewenst!