Dit zijn bekende gerechten op feesten en partijen

Beste desserts op een bruiloft
Beste desserts op een bruiloft
16 augustus 2021
Welke gelegenheid
Een catering, voor welke gelegenheid?
16 oktober 2021

Dit zijn bekende gerechten op feesten en partijen

Natuurlijk wil je lekker eten tijdens je bruiloft of andere gelegenheid. Het is dan wijsheid om een cateringbedrijf in te huren. Het cateringbedrijf neemt alles uit handen! Ook een deel van de versiering kun je namelijk aan Arabia Catering overlaten. Het is de manier om een onbezorgde avond te hebben. Maar wat zijn eigenlijk bekende gerechten op feesten en partijen?

Vis

Vis is ideaal om mee te starten. Het is lekker licht en je kunt er de show mee stelen! Wat dacht je van een grote gegrilde vis van 2,5 kilo? Of een mooie zeebaars bereid met citroen en kruiden? Door met vis te starten heb je direct een goede start. En je gasten zitten niet gelijk vol na het voorgerecht, ook fijn!

Lamsschouder

Vaak zie je dan als hoofdgerecht lamsvlees terugkomen. Dit kan gestoofd zijn of gegrild, als schouderstuk. Een mixed grill blijft ook een favoriet. Hierbij krijg je verschillende stukken vlees van verschillende beesten. Bijvoorbeeld van een lam en koe. Zo zal er altijd iets zijn dat je gasten lekker vinden. Ook als je gasten geen vlees eten, kies je voor het hoofdgerecht voor vis bijvoorbeeld. Zo heb je heerlijke langoustines, kreeft of andere vissoorten.

Veel gerechten worden op een prachtige manier geserveerd, je kunt vooral goed uitpakken met vis. Dit wordt op prachtige schalen gelegd bijvoorbeeld.

Toetjes!

Op Marokkaanse bruiloften zie je vaak veel zoetigheid, wat natuurlijk enorm lekker is! Maar een lekkere afwisseling is dan vers fruit. Dit zie je steeds vaker voorbijkomen. Zo is het voor de gasten even iets fris en kun je daarna altijd nog met zoetere toetjes aankomen. Natuurlijk mag het glaasje melk met dadels niet ontbreken, dat is een must op elke bruiloft!

Natuurlijk kun je ook nog kiezen voor een bruidstaart als je je huwelijk gaat vieren. Handig is alvast om wat smaken te bedenken die je zou willen, er is namelijk zoveel mogelijk!

Dit was slechts een kleine greep uit bekende gerechten. Het enthousiaste team van Arabia Catering vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Er is namelijk zo enorm veel mogelijk! Van grote uitgebreide maaltijden tot kleine snacks die de honger een beetje stillen. Kijk hier alvast voor een prijsindicatie.