Beste desserts op een bruiloft

3 lekkere drankjes voor de zomer
16 juli 2021
Dit zijn bekende gerechten op feesten en partijen
16 september 2021

Beste desserts op een bruiloft

Beste desserts op een bruiloft

Desserts op een bruiloft

Ga je binnenkort trouwen en ben je in volle gang bezig met het feest? Of begin je pas net je zoektocht naar wat je nou eigenlijk zou willen voor je bruiloft? Eten is een belangrijk onderdeel van een bruiloft. Het gaat natuurlijk ook om het JA woord, de prachtige jurk en je vrienden en familie… Maar ook die vrienden en familie verwachten niets minder dan heerlijk eten! Eet je graag toetjes? Dan is het ook goed om hiernaar te kijken als je bezig bent met je bruiloft regelen. Dit zijn de beste desserts op een bruiloft.

Beste desserts op een bruiloft: bruidstaart

De keuze is aan jou, je kunt overwegen om je bruidstaart als toetje te serveren, met bijvoorbeeld dadels en melk. Als je van plan bent om een grote taart te serveren, hoe tof is het dan om dit als afsluiting van de maaltijd te serveren? Daarnaast sla je twee vliegen in één klap. En je serveert een bruidstaart en je hebt een lekker toetje. Dat scheelt ook in de kosten…

De keuzes voor een lekkere bruidstaart zijn werkelijk eindeloos. Ga je voor een fruitsmaak of ben je meer van de heftige smaken, zoals pure chocola? Ook kun je helemaal zelf bepalen hoe de taart eruit komt te zien. Als je indruk wil maken, dan kies je natuurlijk voor iets extravagants. Maar vergeet ook zeker niet dat ie lekker moet smaken! Soms lijkt het alsof mensen dat vergeten en dan heb je een mooie taart, met een saaie cakesmaak.

Als je toch liever iets anders kiest als toetje, dan kun je kijken voor een typisch Arabische lekkernij. Je kunt het zo gek niet bedenken of Arabia Catering kan het voor je maken. Van Baklava tot mangopudding. Hier lees je ook wat de lekkerste toetjes van de Arabische keuken zijn.

Andere lekkere toetjes

Naast het lijstje hierboven, zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden natuurlijk! Zo heb je bij Arabia Catering een ruime keuze. Een ander lekker toetje is bijvoorbeeld Mahalabiya. Dit is een Egyptische melkpudding. Wil je liever ook nog een kleine zoetigheid voor het grote dessert? Kijk dan of Luqaimat iets is. Dit is een gefrituurd balletje met een zoete dressing. Vaak wordt deze dus geserveerd voordat er meer desserts aankomen. Een heerlijke zoete snack is het dus!

Neem gerust contact op met Arabia Catering voor meer informatie over een bruiloftsbuffet. Arabia Catering denkt graag met je mee en kan enorm veel verschillende gerechten maken voor de grote dag of dagen!