Marokaanse catering

Marokaanse catering

Marokaanse catering

Stel je eens voor dat er deze keer, in plaats van de gebruikte feestmaaltijd, een geheel ander buffet staat te wachten op de hongerige gasten. Een verrassend buffet, met tagines vol groenten en vlees, met heerlijke sauzen, verse Marokaanse broodjes en geurige thee. Wedden dat na afloop iedereen razend enthousiast is over het geboden? De meeste mensen denken bij Marokaanse catering aan döner, köfte en vijgenschotels. Gelukkig is er veel meer. Wie heerlijk gegeten heeft en als afsluiter een vijgenschnaps drinkt, heeft volop kunnen genieten van een echt oriëntaalse maaltijd.

 Latifa en bestilla

Marokaanse cateringEen Marokkaanse catering bestaat uit salades, met kip, vis, vlees of garnalen. Met vijgen, olijven, tomaat en koriander. Of met vleesballetjes, die in een heerlijke saus gedept kunnen worden. Voor de vegetariërs zijn er falafel balletjes. Het kan ook een rijkelijk versierde rijstsalade zijn, waarvan je met stukjes vers brood kunt genieten. Of toetjes zoals dadels met amandel, een ijstaartbuffet, versierd met verse meloen en aardbeien. Voor bij de koffie of thee zelfgemaakte koekjes, zoals de prachtig versierde ilham koekjes. Voor alle ingrediënten van de Marokkaanse catering geldt dat ze vers en halal zijn.

 Stel het buffet zelf samen 

Er is veel mogelijk. Wij van Arabia catering kunnen voor u een buffet samenstellen, maar misschien is het het makkelijkst om zelf het gehele buffet te kiezen. Bijvoorbeeld beginnend met een linzen- of andere soep, dan warm of koud, vervolgens een variatie aan desserts en tot slot koffie of thee met een hapje. Uiteraard kan ook tijdens recepties gezorgd worden voor heerlijke hapjes, zoet of hartig of allebei. Geef uw gasten het gevoel in de Oriënt te vertoeven en verras ze smaken die nieuw voor ze zijn. Wij verzorgen uw catering met veel zorg en willen graag bijdragen aan een zeer geslaagd feest, waar nog lang op een hele positieve wijze over gesproken zal worden.