Catering op locatie

Catering op locatie

Arabia Catering brengt de magie van de Arabische keuken waar je maar wilt. Catering op locatie krijgt zo een heel nieuwe betekenis. Arabia Catering verzorgt namelijk niet alleen het eten, vanaf de welkom hapjes tot en met de tongstrelende desserts, maar zorgt ook voor de hele ambiance en voor vriendelijke gastheren en gastvrouwen. Een feestelijke maaltijd vraagt om de juiste omgeving, een sprookjes decor waarin het samenzijn met familie en vrienden, tot een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Met catering op locatie kan dat overal. Catering op locatie

De Marokkaanse keuken is een keuken met een lange traditie, een keuken die zichzelf telkens vernieuwd heeft, zoals wij ook nu nog doen, en het beste van eeuwenoude gebruiken heeft vastgehouden. De keuken kent uitgesproken smaken; de verse ingrediënten worden op harmonieuze manier met elkaar en met specerijen gecombineerd. En als de smaak perfect is, wil het oog ook nog wat, en het krijgt heel veel, in de vorm van kunstig opgemaakte schalen, waaruit de kleuren en texturen als een waar kunstwerk spreken. Met de catering op locatie brengen wij deze prachtige gerechten naar je toe.

Ook de zaal waar het feest of evenement plaatsvindt maken wij met de catering op locatie helemaal, zoals dat hoort volgens de rijke en lange traditie van Marokko en de Arabische wereld in het algemeen. Dit is een kunst op zich. Het idee erachter is dat jij en al je gasten samen een heerlijke ervaring beleven, die zodanig anders is dan het leven van alledag, dat het iedereen een heel goed gevoel geeft, en jou de zekerheid dat je je feest niet op een betere manier had kunnen vieren. Arabia Catering is in staat een zaal om te toveren, en doet dat zowel in de eigen zalen als bij catering op locatie. Mooie stoffen, elegante meubels, fonkelend kristal, en bloemen in prachtige composities werken allemaal samen. Door bepaalde kleuren de boventoon te laten voeren, ontstaan er verrassende effecten. En als dan de schalen met het eten binnengedragen worden, is jullie feest helemaal compleet en precies zoals het moet zijn.