Wat is het thema van je bruiloft? Kies daar de catering bij!

Voordelen van partycatering
De voordelen van partycatering
16 maart 2021
Eet tips tijdens de Ramadan
Eet tips tijdens de Ramadan
16 mei 2021

Wat is het thema van je bruiloft? Kies daar de catering bij!

thema van je bruiloft

Thema van je bruiloft

Ga je binnenkort trouwen? Dan is het heerlijk om alvast met de voorbereidingen bezig te zijn! Het kan soms wat overweldigend zijn, maar het is vooral erg leuk om alles te regelen voor de grote dag/dagen. Heb je je to do list al klaar liggen? Bedenk eerst goed wat voor een thema je wilt!

Thema van je bruiloft

Meestal hebben vrouwen al een goed idee van wat voor een bruiloft ze willen. Vaak al van jongs af aan. Deze te leuker is het om deze wensen dan in vervulling te laten gaan op latere leeftijd! Hieronder vind je een aantal thema’s voor de grote dag.

Boho wedding

De bohomien wedding zie je de afgelopen jaren steeds vaker. Er wordt gebruikgemaakt van veelal zachte kleuren en het geeft echt een soort Ibiza vibe! De boho sfeer is een beetje alternatief, maar wel uiterst charmant. Denk aan mooie vormen, katoen en lichte kleuren om alles mee te versieren.

Moderne bruiloft

Mocht je van straks houden, dan is een moderne bruiloft ideaal! Denk aan simpele bloemen, strakke tafels en een ordelijke ruimte waar je de ceremonie in houdt. Modern hoeft trouwens niet saai te betekenen, ook dit kan als geheel heel charmant worden.

Kleurthema

Denk je liever in kleur? Kijk dan welke kleur of kleuren je voor je bruiloft wilt gebruiken! Je ziet in de laatste trends veel terracotta kleuren voorbij komen. Ook is oudroze nog steeds een trend. Wil je vooral voor iets anders gaan? Dan kun je ook paars kiezen of wat dacht je van blauw? Er zijn zoveel mooie tinten blauw!

Witter dan wit

Niet alleen je bruidsjurk hoeft wit te zijn, als je tenminste op de Nederlandse manier trouwt. Je kunt ook kiezen voor een witte aankleding van je bruiloft! Het kan enorm chique staan als je veel wittinten gebruikt in de aankleding. Of kies voor een combinatie van wit en goud bijvoorbeeld. Iedereen zal versteld staan!

Welk thema je ook kiest, je kunt zelfs de catering daarop laten aanpassen. Als je bruiloft heel kleurrijk is, dan is het zelfs mogelijk om heerlijk kleurrijk eten te serveren voor je gasten. Ga je liever voor een strakke look? Ook dan kan Arabia Catering dit verzorgen. Bekijk wat ze voor jou kunnen betekenen.