5 x Lekkere mocktails

gerechten op een bruiloft
Welke gerechten op een bruiloft?
16 juli 2019
kleine bruiloft
De must haves bij een kleine bruiloft
19 augustus 2019

5 x Lekkere mocktails

lekkere mocktails

Lekkere mocktails

Mocktails zijn een prima vervanger van een cocktail. Ideaal als je geen alcohol drinkt en wel wilt genieten van een drankje! Het is net even wat meer dan een sapje of frisdrankje. Dit maakt het wat specialer als je met een mocktail in je hand staat. Wij hebben een aantal lekkere mocktails op een rijtje gezet. Lekker om op zijn tijd zelf te maken of als tip mee te geven als iemand een catering regelt voor een verjaardag, bruiloft of ander soort feest!

Mojito mocktail

De Mojito is een heel populaire cocktail. Dit drankje komt oorspronkelijk uit Cuba en bevat limoen, suiker, rum, munt en spuitwater. Mixen en stampen maar! En hoe maak je dan een mocktail van de Mojito? Gelukkig is dat vrij simpel. Laat van de ingrediënten die we genoemd hebben de rum weg en vervang deze door bijvoorbeeld ginger ale. Mixen en tijd om te drinken!

Een variatie op de klassieke Mojito mocktail? Dan zit je met een Mojito granaatappel goed. Mix munt, limoen, bruiswater, siroop en cranberrysap met elkaar.

Cosmopolitan

De Cosmopolitan is een populair drankje. Ook als je niet naar Sex and the City kijkt! Een virgin Cosmo maak je door cranberrysap te mengen met limonade en bruiswater. Als je de cocktail gaat maken is het wijsheid om eerst wat ijs in je glas te doen en daarna één voor één de andere ingrediënten toe te voegen. Maak de mocktail af met een schijfje limoen aan de rand. Enjoy!

Go Spanish

Sangria, wie kent het niet. Het bekende Spaanse drankje hoort bij de zomer, mits je drinkt natuurlijk. Maar je kunt ook een virgin variant maken van de Sangria. En je hebt daar het volgende voor nodig: druivensap, appelsap, limoensap, citroensap en bruiswater. Met daarnaast nog de stukjes fruit natuurlijk! Gebruik hiervoor citroen, sinaasappel en appel.

Strawberry Daiquiri

Zin in een verkoelende cocktail op een warme dag? Dan is de Strawberry Daiquiri de oplossing. Hier zitten namelijk ingevroren aardbeien doorheen en hierdoor heb je een verkoelend effect. Mix dus de bevroren aardbeien met ananassap, suiker en limoen door elkaar. Maak af door het glas met verse aardbeien te garneren.

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor je bruiloft of een andere festiviteit? Dan is Arabia Catering misschien wel iets voor jou. Arabia Catering kan zowel kleine als hele grote partijen cateren. Ze luisteren altijd naar de wensen van de klant en proberen hier zo goed mogelijk mee af te stemmen. Of het nu gaat om een buffet, walking dinner of het uitserveren van eten en drinken. Het team van Arabia Catering staat voor je klaar!