De must haves bij een kleine bruiloft

lekkere mocktails
5 x Lekkere mocktails
16 augustus 2019
cateraar inhuren
U huurt een cateraar in – maar wat regelt u zelf dan?
28 augustus 2019

De must haves bij een kleine bruiloft

kleine bruiloft

Kleine bruiloft

Wil je een kleine bruiloft houden? Je hoeft zeker niet altijd helemaal all the way te gaan als je gaat trouwen. Wat voor de één de grootste droom is, is dit voor de ander helemaal niet zo. Gelukkig kun je je bruiloft helemaal vieren zoals je zelf wilt! Het fijne hiervan is ook nog eens dat je maar een klein budget nodig hebt. Wel zijn er een aantal must haves als je een kleine bruiloft gaat organiseren. Wij hebben op een rijtje gezet wat je nu eenmaal nodig hebt als je gaat trouwen.

Trouwkleding voor hem en voor haar

Ok, misschien voor jou geen grote bruidsjurken en allerlei tierelantijnen. Dat is helemaal prima. Echter heb je wel trouwkleding nodig op de grote dagen! Je kunt kijken voor jurken die normaal zouden doorgaan voor galajurken. Deze zijn minder opvallend dan de grote trouwjurken. Voor een man zou je een pak kunnen aan doen die je al had voor speciale gelegenheden.

Een locatie

Als je gaat trouwen is het wel handig om een locatie te hebben. Mocht je voor je kleine bruiloft niet al te veel mensen uitnodigen, ga dan ook zeker op zoek naar een kleinere ruimte. Er zijn tal van mogelijkheden voor locaties om een kleine bruiloft te organiseren. Of kijk of je via via iets van een ruimte kunt regelen!

Trouwkaarten

Ook dit is een must have als je een kleine bruiloft organiseert. Je gasten moeten immers wel weten dat ze die dagen aanwezig zullen zijn op je bruiloft. Zorg dus dat je tijdig originele trouwkaarten stuurt naar het selecte groepje dat je erbij wilt hebben.

De versiering

Maak je eigen sfeer door wel wat versiering op te hangen. Al is het maar een slinger of een bosje bloemen ergens! Ondanks dat het een kleine bruiloft is, is het wel een dag die je voor altijd wil onthouden! Nou zal niet per se de versiering de doorslag geven, maar het kan wel veel invloed hebben over de schoonheid van je bruiloft. Ook is het leuk voor de gasten als het er allemaal mooi uitziet.