Bedrijfscatering

school catering
School catering
7 augustus 2018
foodtips voor je bruiloft
Foodtips voor je bruiloft
16 oktober 2018

Bedrijfscatering

bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Wat is bedrijfscatering?

Bedrijfscatering is heel simpel gezegd catering die geleverd wordt aan een bedrijf. Er zijn een aantal soorten catering waar een bedrijf gebruik van kan maken. Als eerste is er catering voor een bedrijfsfeest. Vervolgens is er de catering voor de bedrijfskantine Als laatste is er catering voor vergaderingen. Maar wat houden deze soorten allemaal in? Wat wordt en bij welke gelegenheid geserveerd? Dat zal hieronder uitgebreid worden beschreven.

Catering voor op bedrijfsfeestjes

Bij dit soort catering kun je uit verschillende feestmenu’s kiezen. Ook kun je zelf menu’s samenstellen en extra hapjes bij bestellen. Onderaan de homepagina van deze website staan vier kopjes. De kopjes zijn getiteld ‘Classic’ ‘Custom’ ‘Exclusive’ en ‘Create’. Als je hierop klikt kun je heel gemakkelijk uit gerechten en menu’s kiezen. Wij bieden heerlijke gerechten die uit heel het Midden oosten komen. Aanraders zijn onze gerechten met zeevruchten en onze prachtige fruit plateaus. Je kunt in plaats van een buffet ook bediening bij de catering bestellen. Dit maakt een speciale gelegenheid nog specialer. Denk bijvoorbeeld aan de verjaardag van de baas of aan een jubileum van het bedrijf. Dit zijn allebei gelegenheden waarvoor je je best eens uit kunt sloven. Of beter gezegd, de catering kunt laten uitsloven.

Catering voor in de bedrijfskantine

In de bedrijfskantine kun je meerdere soorten eten serveren. Je kunt natuurlijk broodjes bestellen van een cateringbedrijf. Daarnaast kun je ook maaltijd salades bestellen en warme gerechten. Zo hebben werknemers meer dan genoeg keuze wanneer zij lunchpauze hebben. Het grote voordeel van onze catering is dat alle opties voor gerechten en hapjes halal zijn. Ook hebben wij verschillende vegetarische opties. Zo loopt niemand het risico dat er voor hen niets is, omdat dit niet aan hun dieetwensen zou voldoen. Er is dus voor iedereen iets.

Catering tijdens bedrijfsvergaderingen

De catering die voor vergaderingen besteld wordt gaat meestal gepaard met een koffiejuffrouw. Zij schenkt koffie, thee en water in voor de aanwezigen. Ook zet zij plateaus met cake, koekjes of gebak klaar voor eventuele liefhebbers. Na afloop ruimt ze op en wast ze af. Het concept van een koffiejuffrouw is vergelijkbaar met bediening op feestjes. Kortom, bedrijfscatering is veel veelzijdiger dan je op het eerste gezicht zou denken. Heb je interesse om voor jouw bedrijf catering te bestellen? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. Onze contactgegevens staan onder het kopje ‘Contact’ dat bovenaan de website staat.