Foodtips voor je bruiloft

bedrijfscatering
Bedrijfscatering
14 september 2018
Traditionele kleding, een echte beleving
Traditionele kleding, een echte beleving!
16 december 2018

Foodtips voor je bruiloft

foodtips voor je bruiloft

Foodtips voor je bruiloft

Kies eten dat je zelf lekker vindt

Wanneer je gaat trouwen kan eten natuurlijk niet ontbreken. Met dit soort feesten is het verstandig om een cateringbedrijf in te schakelen. Deze zorgt dan vervolgens voor de complete maaltijd tijdens jouw bruiloft. Bovendien werken cateringbedrijven met meerdere keuzemenu’s. Dus er is genoeg keuze. Misschien vindt je wel dat er te veel keuze is! In die situatie is het belangrijk om naar je maag te luisteren. Dit betekent dat je gerechten uitkiest waar jij en je partner allebei van houden. Dit is overduidelijk een van de belangrijkste foodtips voor een bruiloft. Maar wat zijn enkele andere belangrijke adviezen bij het bepalen van het eten voor een bruiloft? Hieronder zal dat verder worden uitgelegd.

Kies eten dat op elkaar aansluit

Naast het kiezen van lekker eten, is het ook belangrijk dat je eten kiest dat op elkaar aansluit. Hiervoor moet je bijvoorbeeld een balans vinden tussen decadente en lichtere gerechten. Ook zijn klassieke smaakcombinaties een goede keuze. Bijvoorbeeld wanneer je lamsvlees als hoofdgerecht kiest. Lam en munt is een tijdloze combinatie. Je kunt na het hoofdgerecht dus munt thee serveren bij het dessert. Daarnaast is kip een heel neutraal stuk vlees. Vrijwel ieder bijgerecht zou hierbij kunnen passen wanneer je kip als hoofdgerecht kiest.

Grootser is beter tijdens een bruiloft

Op je bruiloft komen al je familieleden en je gehele familie. Daarnaast kan het zijn dat een aantal gasten hun eigen ‘plus one’ meenemen. Om deze rede is het belangrijk dat je meer dan genoeg voedsel bestelt. Daarnaast is het ook leuk wanneer alles er goed uitziet. Natuurlijk is het belangrijk dat ieder gerecht er eetbaar uitziet. En daar kun je bij een cateringbedrijf wel op vertrouwen. In dit geval gaat het over hoe alle gerechten op de schalen zijn geplaatst. Ook garnering speelt hierbij een rol.

Foodtips van een cateringbedrijf

Kun je nou niet kiezen tussen bepaalde gerechten? Of heb je moeite met bepalen vanwege allergieën die familieleden hebben? Misschien wil je wel alleen vegetarische gerechten. In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen om deze dingen te bespreken. Dit kun je doen door ons een e-mail te sturen, maar je kunt ons ook telefonisch bereiken. Onze contactgegevens kun je vinden wanneer je klikt op het kopje contact, bovenaan de webpagina. En wij van Arabia catering kunnen de beste foodtips geven wat betreft catering voor een bruiloft.