Belangrijk voor een bruiloft, dit mag niet ontbreken!

Arabische borrelplank
Quality time nodig? Maak een Arabische borrelplank!
16 januari 2021
Voordelen van partycatering
De voordelen van partycatering
16 maart 2021

Belangrijk voor een bruiloft, dit mag niet ontbreken!

Belangrijk voor een bruiloft

Zorg voor deze dingen

Trouwen doe je maar één keer in je leven en als je het doet, dan wil je het goed doen. Tot in puntjes wil je alles geregeld hebben en dat is natuurlijk logisch. Dan wil je ervoor zorgen dat er niks mis kan gaan. Weet je zeker dat alles staat als een huis? Wij zetten even wat zaken op een rij die belangrijk voor een bruiloft zijn!

Locatie

Een bruiloft op een smoezelige, niet aantrekkelijke locatie zal zeker niet de sfeer geven waarnaar je opzoek bent. Door juist die ene, dromerige plek uit te kiezen waar iedereen van smelt, creëer je hét gevoel van eeuwige liefde. Heb je een mooie locatie gezien maar is het landgoed eigendom van iemand? Ga in gesprek met de eigenaar en leg de situatie voor. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt!

Wie is de getuige?

Het is dé vraag van elke bruiloft: wie gaat er getuigen? Veel stellen kiezen de makkelijke weg en laten hun ouders getuigen. Maar het kan ook bijzonder zijn juist een tante waar je goed mee om gaat of je beste vriend(in) te laten getuigen. Dat is een ervaring die hij of zij nooit meer zal vergeten. Een getuige gekozen? Tijd om dat te regelen met de trouwambtenaar natuurlijk!

Waar houdt iedereen van?

Natuurlijk trouw je met je partner en niet met de smaak van anderen. Om de sfeer van een trouwerij er toch in te houden en de bruiloft echt onvergetelijk te maken, is het handig een afweging te maken waar al je gasten in het algemeen van houden. Je kunt nooit iedereen tevreden stellen, maar als jullie gasten door hebben dat er aan iedereen is gedacht, dan zijn de kleine dingen onzichtbaar.

Vervoer

Al bedacht hoe je gasten op het feest komen? Belangrijk voor een bruiloft is het vervoer. Denk aan bijvoorbeeld taxi’s of bijvoorbeeld een bus. Als je een mooie maar afgelegen locatie uitkiest die hét dromerige decor vormt van jullie trouwerij, moet het niet zo zijn dat er vervolgens niemand kan komen. Dat is de domper van de eeuw.

Catering

Je gasten willen natuurlijk op de trouwerij in de watten gelegd worden. Net als jullie als bruid en bruidegom. Zorg voor een goede catering waarbij er met iedereens dieetwensen rekening is gehouden. Ga voor een cateraar die met je meedenkt.

Wij zijn een cateraar met passie. Onze brandstof is het plezier en genot van onze en jullie gasten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Kom eens langs of neem met ons contact op. We denken graag met je mee!