De dessertkaart: dessert op een bruiloft

meest gekozen gerechten bruiloft
De meest gekozen gerechten op een bruiloft
17 januari 2019
trends op cateringgebied
Trouwen? Dit zijn dé trends op cateringgebied
25 maart 2019

De dessertkaart: dessert op een bruiloft

Dessert op een bruiloft

Catering op een bruiloft

Wanneer je een bruiloft plant moet alles perfect zijn. Dit geldt vooral wanneer je een grote bruiloft plant. Dan wil je dat alles zo extravagant mogelijk is. Dus ook het eten dat je serveert. Arabia Catering is gespecialiseerd in het cateren van extravagante bruiloften. Wij kunnen niet alleen veel eten leveren, maar het ook mooi presenteren. Maar wat kies je eigenlijk wanneer het tijd wordt om gerechten te selecteren? Hieronder staan een aantal tips wat betreft het dessert om je daarmee te helpen.

Dessert of bruidstaart?

Tijdens een huwelijksfeest is de bruidstaart natuurlijk de ster van de show wat betreft eten. En tijdens een islamitische bruiloft is het zelfs traditie dat deze op een bepaalde manier geserveerd wordt. Namelijk met dadels en melk. Dit is een gebruik dat het huwelijk zegent met positieve energie en vruchtbaarheid. De vraag is of je dit als dessert serveert of niet. Als je dit als nagerecht serveert is het een grandioze afsluiting van de maaltijd. Wanneer je er toch voor kiest dit niet te doen, is het beste moment na de ceremonie. Het nagerecht kan dan bestaan uit ijs of een traditioneel zoet gerecht. Dat is geheel jouw keuze. Het belangrijkste om te weten voor het serveren is je er voorzichtig mee omgaat en deze koud blijft. Maar gelukkig kan de catering hiervoor zorgen.

De keuze is reuze!

Zoals hierboven al gezegd werd, is het jouw keuze wat je serveert als nagerecht. Dit kan zowel de taart als ijs zijn. Maar er zijn natuurlijk ook andere opties. Je kunt namelijk ook gaan voor het nagerecht dat bij jouw gekozen of samengestelde menu hoort. Dit hoeven niet direct koude gerechten te zijn wanneer je hier geen zin in hebt. Wel is het verstandig om genoeg porties te bestellen. Ook dient het nagerecht tot op zekere hoogte te passen bij de andere gerechten die geserveerd worden.

Neem contact met ons op!

Ga jij binnenkort in het huwelijksboortje stappen en zoek je nog catering? Maar heb je nog geen flauw idee wat je wil serveren? Laat staan opties voor het dessert? Geen zorgen, Arabia catering regelt het! Je hebt bij ons keuze uit verschillende menu’s en kunt contact met opnemen door op ‘contact’ te klikken. Deze staat rechts bovenaan de webpagina en zal je leiden naar onze gegevens. Ook kun je ons volgen op onze social media accounts op Facebook, Instagram en Google+