De meest gekozen gerechten op een bruiloft

Traditionele kleding, een echte beleving
Traditionele kleding, een echte beleving!
16 december 2018
Dessert op een bruiloft
De dessertkaart: dessert op een bruiloft
16 februari 2019

De meest gekozen gerechten op een bruiloft

meest gekozen gerechten bruiloft

Een bruiloft betekent extravagante gerechten

Wanneer je een bruiloft plant moet alles perfect zijn. Dit geldt vooral wanneer je een grote bruiloft plant. Dan wil je dat alles zo extravagant mogelijk is. Dus ook het eten dat je serveert. Arabia Catering is gespecialiseerd in het cateren van extravagante bruiloften. Wij kunnen niet alleen veel eten leveren, maar het ook mooi presenteren. Maar wat kies je eigenlijk wanneer het tijd wordt om gerechten te selecteren? Hieronder staan een aantal van de meest gekozen gerechten om je daarmee te helpen.

Ga je voor vlees of vis?

Het hoofdgerecht is natuurlijk het belangrijkste gerecht dat geserveerd wordt op de bruiloft. Wanneer je voor een buffet kiest is dit zelfs het pronkstuk. Lam is daarom een goede keuze wanneer je een vleesgerecht serveert. Lamsbouten en lamskotelet zijn dan de stukken vlees met de beste kwaliteit. Kies je voor een gerecht waarbij lamsvlees een ingrediënt is, dan is dit vaak gemaakt met stoofvlees. Visgerechten zijn vaak niet zo indrukwekkend, tenzij dit gerechten met zalm zijn. Wat ook veel positieve reacties oplevert is het serveren van zeevruchten. Denk hierbij aan mosselen, garnalen, kreeft, coquilles en oesters.

Hoe zit het met de bijgerechten?

Tijdens een islamitische bruiloft is het bovendien verstandig dat vooral de bijgerechten halal bereid zijn. Over hoofdgerechten hoef je je daar vaak geen zorgen over te maken. In dat geval is het vaak wel duidelijk dat dit volgens de wensen van jou en jouw gasten bereidt is. Al onze gerechten zijn traditionele gerechten uit de Oosterse keuken. Je kunt dus zeker zijn dat deze voorwaarde ook geldt voor onze bijgerechten. Bovendien kunnen wij de bijgerechten aanpassen op vegetarische en veganistische dieetwensen. Maar hoe zit dat dan met hoofdgerechten? Kun je die ook vegetarisch kiezen?

Vegetarische opties voor het hoofdgerecht

Met de toename van vegetariërs en veganisten willen steeds meer bruidsparen ook voor deze gasten opties voor hoofdgerechten. Vaak wordt er voor deze mensen een extra decadent gerecht gemaakt. Omnivoren kiezen dit dan als bijgerecht. Wanneer bruidsparen kiezen voor een lopend buffet kunnen zij eerder kiezen voor een apart hoofdgerecht. Wil je meer weten over de gerechten die wij aanbieden en kijken wat het beste bij jouw wensen past? Neem dan eens een kijkje bij onze keuzemenu’s. Natuurlijk kun je hiervoor ook contact opnemen. Voor onze contactgegevens kun je op het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina klikken.