De lekkerste desserts op een rij

cateraar inhuren
U huurt een cateraar in – maar wat regelt u zelf dan?
28 augustus 2019
De leukste thema’s voor een bruiloft
16 oktober 2019

De lekkerste desserts op een rij

lekkerste desserts

Lekkerste desserts

Over smaak valt te twisten. Al helemaal als het op desserts aankomt! Want wat zijn nu de lekkerste desserts? Het ligt er maar net aan wat je zelf lekker vindt natuurlijk… Toch wagen wij een poging om de lekkerste desserts voor je op een rijtje te zetten. Zo sluit je de avond van je event of bruiloft altijd goed af!

Lekkerste desserts: op nummer 1

Amandel Crème Caramel is toch wel van velen de favoriet. De heerlijke romigheid van dit gerecht… Het smelt letterlijk weg op de tong! Een andere favoriete crème die veel gegeten wordt, vooral in de zomer, is een witte chocolade-aardbeien crème dessert. Deze is wat luchtiger dan de Amandel Crème Caramel en zeker (net zo) lekker!

Dessert als afsluiting Rammadan

Er is een ontzettend lekker Algerijns dessert met oranjebloesemwater. Het bestaat voornamelijk uit melk en wordt afgemaakt met pistachenootjes. Nog een voordeel van deze, hij is vrij snel klaar. Aan tafel!

Couscoustaart

Mjam, een couscoustaart! Een heerlijk dessert doordrenkt met rozenwater en kaneelsiroop. Door de couscous in de oven te zetten met zachte kaas (zoals mozzarella) eroverheen blijft de taart een mooi geheel. Met siroop geef je het een zoete twist. Daarnaast kun je een bolletje vanille ijs of Turks Fruit serveren.

In het seizoen: Perenbollen!

Als ze in het seizoen zijn, dan zijn peren overal te verkrijgen en bovendien heerlijk sappig en vol van smaak! Het is dan zeker tijd om er perenbollen van te maken. Het enige dat je nodig hebt hiervoor zijn peren, bladerdeeg en wat eigeel om het bladerdeeg een mooie kleur te geven in de oven. Het bladerdeeg wikkel je om de peer en je laat de oven de rest van het werk doen.

Let’s mango

Tijd voor nog een romige tip, en die is dan wel met mango. Ook dit is een van de lekkerste desserts. Door de combinatie van mango en kokos heb je het gevoel alsof je op een tropisch eiland zit. En het is oh zo makkelijk te maken!

Mocht je op zoek zijn naar inspiratie voor een event of bruiloft, dan kun je ook altijd even contact opnemen met Arabia Catering. Ze geven graag advies over eten en mocht het nodig zijn, verzorgen ze ook de catering op je bruiloft of event. Zo heb je nergens meer omkijken naar en hoef je alleen nog maar te genieten van de lekkerste desserts! Neem contact met ze op.