Één van de duurste bruiloften OOIT

trends op cateringgebied
Trouwen? Dit zijn dé trends op cateringgebied
25 maart 2019
Maak kennis met de keuken van het Midden-Oosten
16 mei 2019

Één van de duurste bruiloften OOIT

catering bruiloft

Als je gaat trouwen dan ben je vaak aardig wat geld kwijt. Iedereen heeft natuurlijk een eigen budget en dat is ook helemaal prima. Maar als je even helemaal weg wilt dromen… Dan moet je even naar het volgende filmpje kijken! Een Australisch stel dat ging trouwen en wat bleek? Het is één van de duurste bruiloften ooit. Van de plek waar ze trouwden tot de jurk en catering. Alles heeft heel veel geld gekost.

Regel alles goed zoals catering bruiloft

Let wel, een bruiloft hoeft natuurlijk niet per se duur te zijn. Zo kan het al enorm schelen als je minder mensen uitnodigt of bijvoorbeeld kijkt naar een goedkopere locatie om te trouwen. En je moet natuurlijk niet de catering bruiloft vergeten! Als je deze veel te laat gaat regelen, dan kunnen de kosten hierdoor ook aardig oplopen. Immers moet wel alles dan gedaan worden in een korte tijd. Maar wanneer is dan wel de beste tijd om catering te boeken?

De catering bruiloft

Ten eerste is het goed om eerst het aantal gasten te weten voordat je gaat bestellen. Niks zo zonde als je veel te veel het besteld! Bedenk ook goed wat je allemaal bij de catering wilt hebben. Gaat het om wat snackjes en een taart? Of gaat het om maaltijden voor twee volledige dagen van jullie bruiloft? Zoals je snapt kan dat van behoorlijke invloed zijn op de tijd die er nodig is om alles te bereiden!

Doe dit bijtijds

Eigenlijk moet je er voor zorgen dat je al wel twee maanden van tevoren aanbelt bij een goed catering bedrijf. Zo kan je alvast de wensen bespreken en ook gewoon een kennismaken met elkaar. Je kan af en toe langskomen om wat hapjes of andere dingen te proeven. Bepaal daarna wat je het lekkerst en best vindt voor je bruiloft! Want daar draait het natuurlijk allemaal om. Het perfecte eten moet op tafel staan op jullie bruiloft! Of het nu gaat om kleine hapjes, grote maaltijden of zoetige lekkernij. Bij Arabica Catering is dit allemaal mogelijk. Het team staat klaar om je het lekkerste eten te geven op je bruiloft. En ondertussen kun je nog even verder dromen bij de bruiloft van Salim en Aysha in Australië..