Een echte koningsmaaltijd

De leukste thema’s voor een bruiloft
16 oktober 2019
voorbereiden catering
Dit mag je niet vergeten bij het voorbereiden van catering
16 december 2019

Een echte koningsmaaltijd

koningsmaaltijd

Een bijzonder evenement zoals een bruiloft organiseren doe je meestal niet dagelijks. Je wilt dan graag dat alles tot in de puntjes is geregeld. De locatie moet perfect zijn, er moeten mooie bloemen staan en de muziek moet feestelijk zijn. Bij zo’n bijzondere dag hoort ook de perfecte maaltijd. Niet zomaar een maaltijd, maar een echte koningsmaaltijd. Bij Arabia Catering begrijpen wij dit als geen ander. Wij helpen jou om deze bijzondere dag nóg exclusiever te maken. Een koningsmaaltijd hoort hier natuurlijk bij.

Het gaat (ook) om de looks!

Een maaltijd is slechts een onderdeel van een exclusieve bruiloft. De bijzondere beleving begint al wanneer je de bruidslocatie binnenkomt. Wanneer je kiest voor ons Allure concept, dan zorgen wij voor een passende styling met prachtige bloemen. De gasten komen binnen bij een bijzondere ontvangsttafel en worden van hieruit naar hun tafel gebracht. De tafel is volgens jullie wensen aangekleed, zodat het past bij het thema van jullie huwelijk. De familietafel is extra mooi aangekleed en wordt bediend door een persoonlijke gastvrouw.

Een goed begin is het halve werk

De gasten worden ontvangen met een uitgebreid arrangement met koffiespecialiteiten, Marokkaanse thee en frisdrank. Er staan petit fours, chocolaatjes, amandelkoekjes en melk en gevulde dadels op tafel. Een gastvrij begin van de avond. Na heerlijke hapjes kunnen de gasten genieten van een vijfgangendiner. Na dit koningsmaal staat er nog een prachtige bruidstaart op het programma voor jouw vrienden en familie. 

Kun je niet kiezen?

Het is gebruikelijk om een vast menu aan je gasten aan te bieden. Vind je het echter leuk om de keuze bij je gasten neer te leggen? Het is ook mogelijk om een a la carte menu aan te bieden. Bij iedere gang heeft men keuze uit twee gerechten. Zo weet je zeker dat jouw vrienden en familie altijd een gerecht kunnen kiezen waar zij van houden. Nét als in een restaurant.

Het mooiste van tradities, met moderne luxe

Arabia Catering kent de Marokkaanse bruidscultuur als geen ander. Wij genieten net zoveel als jij van de prachtige tradities die onze cultuur rijk is. Naast de bekende tradities vinden wij het leuk om jouw bruiloft een moderne twist te geven. We denken graag mee over hoe we jullie bruiloft uniek kunnen maken. Voor welke gerechten, bloemen of styling je ook kiest, het wordt in ieder geval een dag om nooit te vergeten.